вторник, 9 октомври 2018 г.

Вкусно рагу по татарски

Необходими продукти:
5 средни картофа
0,5 кг говеждо месо
2 глави лук
3 кисели краставички
3 супени лъжици доматено пюре
бахар
дафинови листа
чесън
сол, черен пипер, лют червен пипер, червен пипер, зеленчуци
бульон

Начин на приготвяне:
Нарежете лука на полумесеци. Нарежете месото и картофите на дебели резени.
Краставиците нарежете на малки парченца.
Сварете месото на висока температура, запържете лукът в масло.
След това добавете доматеното пюре.
Изсипете бульон или вода, гответе, докато месото не е готово.
Запържете картофите отделно в масло.
Смесете месото с картофите и краставиците, внимателно разбърквайте и гответе за около 10-15 минути.

Източник: coocook.me

Няма коментари:

Публикуване на коментар